Mors Rok

Billede af Mors Rok

Her kan du læse og downloade information om min trio
MORS ROK, klik HER.

MORS ROK er sat i verden som resultat af mange års interesse for og fascination af digteren og mennesket Jeppe Aakjærs liv og værk.

I en tid hvor verden går sin skæve gang med pandemi, klimakrise, stigende ulighed, øget militær oprustning, demokrati under pres og totalitære strømninger er der stadig brug for Aakjærs klare stemme i kamp for natur, demokrati, fred, social retfærdighed, fællesskab og kærlighed.

Med coronakrisen er vi atter engang blevet mindet om værdien af at synge sammen og at besinde os på vores rige fælles kulturarv. MORS ROK vil både synge og bedrive kulturformidling om en digter og hans tid.
Vi vil både oplive og oplyse. Men vi vil mere end det...

Vi vil besynge Aakjærs værdier i en moderne kontekst og inspirere den kamp, der føres i dag mod klima- og miljøødelæggelse og mod krig, diktatur, ulighed og undertrykkelse.
Fortællingen om Aakjærs liv og værk er derfor ikke et søvnigt suk fra et støvet museum. Det er derimod en super aktuel, stærk, livsbekræftende og inspirerende fortælling, om et spændende menneske med en ukuelig tro på, at man kan forandre verden til et bedre sted. Det er et lysende klart budskab, som fortjener at blive hørt af mange…
Du kan læse en række anmeldelser af koncerterne HER

MORS ROK har dog mere end Aakjær på repertoiret. Vi har en bred interesse for folkemusik fra danske sange over irsk folkemusik til amerikanske traditionels. Dette kommer til udtryk i den frie og festlige musikalske eventyrfortælling ”Udlængsel og hjemve”. Du kan se videoklip HER

Vi imødekommer gerne ønsker og sammensætter en musikalsk menu, der passer til lejligheden.
Du er velkommen til at kontakte os for nærmere aftale. Se repertoire HER