02. A tow hende mæ æ mellemste inwalidepension

En farverig og festlig buket sange, fortællinger, skrøner og digte, der hver på sin måde kredser om temaet den store kjærlighed…

Fra middelalderens dramatiske folkeviser, over Aakjærs smukke  kærlighedssange til Lars Lilholts moderne ørehænger belyses kærlighedens veje og vildveje i et humørfyldt causeri. 

Der bydes indenfor til store dramaer, brændende forelskelse, dyb kærlighed, kælent drilleri, hed elskov, svigefuld adfærd, jalousi, skuffelse, hævngerrighed, drab, samlivs- pragmatisme og finurlig eftertænksomhed…

Undervejs synger vi tekster af Aakjær, Blicher, Lilholt, Madsen, Grip, Afzelius, Cæsar, Four Jacks, Grethe Sønck og Tørfisk. Nogle af sangene synges som fællessange, ligesom publikum inviteres med på interaktiv kanon og medrivende omkvæd.

VEND TILBAGE TIL OVERSIGTEN